Представят вариант на актуализация на Областната стратегия за развитие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
08:05 / 11.06.2010
996
Областният съвет за развитие на Област Пловдив ще заседава от 10.00 часа днес в конферентната зала на площад "Никола Мушанов" № 1. В него ще участват съветникът по Регионална политика, жилищна политика и енергийна ефективност в МРРБ Димитър Стоянов, представител на Главна дирекция "Стратегическо планиране и АТУ", Наталия Димитрова - ръководител на проект "Конвенциите от Рио", доц. д-р Стелиян Димитров - ръководител на консултантския екип и преподавател в Софийския университет "Климент Охридски", Георги Георгиев - консултант по областно планиране на социални услуги към УНИЦЕФ.

В дневния ред на заседанието е предвидено да бъде представен първият вариант на актуализация на Областната стратегия за развитие на Пловдив, изработен от консултантски екип съгласно подписан меморандум за разбирателство с МРРБ по проект "Конвенциите на Рио".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).