Правят нови кучешки площадки в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
13:34 / 19.03.2012
4950
Община Пловдив има намерение да изгради нови кучешки площадки, съобщи днес кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. За целта служители от Инспектората, оглавяван от Владо Илиев, са направили обходи в шестте района на града. Както нашият сайт още вчера писа, в редакцията получихме множество въпроси на наши читатели по темата, като почти всички от тях се оформят около питането за направата на още кучешките площадки.

Инспекторите от местното ФБР са изготвили преписания до различните кметства къде са подходящите места за новите площадки, където пловдивчани ще могат да разхождат своите любимци.

Тотев съобщи още, че решението на общинския съвет, с което се отпуснаха 20 хил. лв. за ремонта на кучешкия приют на Пазарджишко шосе, е върнато от Областна администрация. 

"Това обаче няма да попречи на 1 април, както обещахме, приютът за безстопанствени животни на 4-и километър на "Пазарджишко шосе" да заработи", категоричен беше градоначалникът. 

Припомняме, че за целта в Бюджет 2012 на Пловдив са заделени 20 000 лв. С тях се ремонтират клетките, които са в много лошо състояние - ръждясали и със счупени врати, а във връзка с това Тотев заяви преди време, че с цел по-ефективната работа, щатът на приюта ще бъде увеличен с 3 бройки - управител и двама служители, които ще дават дежурства по 24 часа. 

Виж коментарите (27)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).