Повишиха събираемостта на сметките за ток в Столипиново

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:00 / 07.10.2008
1679
Днес, в късния следобед, в кабинета на Областния управител инж. Тодор Петков се проведе работна среща с EVN България, в която участва г-н Щефан Шишковиц - председател на УС на EVN България, г-н Михаил Томов и представители на австрийското ръководство на компанията.

Целта на срещата бе да бъде докладвано изпълнението към днешна дата на инвестиционната програма на компанията за област Пловдив. Като основни акценти в Инвестиционната програма - Пловдив 2008 бяха посочени: повишаване на сигурността на захранване - инвестиции и ремонт на мрежи СН; подобряване качеството на напрежение до всеки абонат НН - реконструкции на мрежи НН, комбинирано с изнасяне меренето на имотната граница; 99% изготвени договори без закъснение; 79% изпълнени в срок обекти; инвестиции в нови съоръжения и др.

Отчетена бе високата степен на събираемост на сметките за консумирана ел. енергия в кв. Столипиново, както и понижените проценти на загуби, в сравнение с други райони на страната. Г-н Шишковиц отбеляза, че от проблемен район в миналото, с днешна дата кв. Столипиново е превърнат в успешен модел за работа.

Договорено бе също така, със специална церемония на 14 октомври /вторник/ в с. Плочник, да бъде отбелязано електрифицирането на последното населено място в област Пловдив /Плочник/, което до сега беше без ел.енергия.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...
Временна организация на движението по пловдивски булевард от днес...
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).