Пост на Славчо Атанасов във Фейсбук ядоса пловдивчанин

Автор: Мариана Панчева
Коментари (21)
08:59 / 06.03.2019
10875
"Естественият център на квартал "Смирненски" - парк "Ружа" до студентските общежития, поставя своеобразен рекорд - на няколко десетки декара пространство, сред ръждясали катерушки са останали едва четири пейки. Осветление в тази част на парка изобщо липсва." Това написа бившият кмет на Пловдив и неизменният втори на последните два местни вота Славчо Атанасов.

Тези думи успяха да ядосат не на шега пловдивчанин, който изпрати своето мнение - опровержение до редакцията на Plovdiv24.bg.

"Позволявам си да ви пиша, тъй като съм потресен от публикация на бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов във Фейсбук. От 17 години живея в квартал "Христо Смирненски" и то в непосредствена близост до парк "Ружа". Бих искал да изкажа възмущението си от публикация на господин Атанасов, в която той твърди, че този парк е в трагично състояние. Нещо, което очевидно не е така. 

Като живущ именно до парка имам постоянно наблюдение над него. Затова бях изключително подразнен от твърденията на Славчо Атанасов, че в парка има едва 4 пейки. Направих си труда лично да ги преброя и успях да изброя точно 68 пейки. Това може да го провери всеки един и за мен е абсолютно неразбираемо как е възможно един политик - депутат, бивш кмет на Пловдив и кандидат отново за този пост да си позволява да тиражира подобни грозни лъжи.

Въпреки огромните усилия, които положих, не успях да открия и въпросните ръждясали катерушки, за които пише в поста си господин Атанасов. Като родител смея да твърдя, че в парка има абсолютно нова детска площадка, която посещавам често. Както виждате на снимките, тук редовно има много деца и всички родители са доволни от нея.

Позволих си да ви пиша, защото недоумявам как е възможно един политик, който е бил кмет на Пловдив, да разпространява абсолютно неверни твърдения. Никога не съм бил политически обвързан и не желая да бъда адвокат на когото и да било, но не мога да остана безучастен когато настоящ депутат си позволява да лъже безогледно за родния ми град. Именно затова си направих труда лично да обходя парка и да ви изпратя и снимки от него. В тази връзка искам да уточня, че в район "Западен", както и на други места, има още много работа за вършене и не всичко е перфектно. Това обаче не означава, че трябва да се тиражират лъжи и някой да си прави кампания на гърба на квартала ни, като хвърля кал по него.

Надявам се, че ще публикувате моя сигнал, защото смятам, че е важно да се реагира, когато някой политик се опитва да заблуждава хората. Наесен има избори и е хубаво, когато някой има претенции да управлява Пловдив, да дойде и лично да се увери дали информацията, която разпространява е истина или не. Очевидно господин Славчо Атанасов е загубил връзката с града и от висотата на жълтите павета не вижда реалната ситуация в Пловдив".

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).