Пореден абсурден казус в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:43 / 14.09.2020
13881
Пореден абсурден казус в Пловдив. Съседи не могат да принудят собственици на апартамент да го почистят и обезпаразитят от натрупаните боклуци. И докато се води дело по закона за етажната собственост, възниква ВиК авария, която вече трети месец не може да бъде отстранена.

На ул. "Димитър Талев" 51 се води съседска война от години. Хората разказват, че от апартамента излизат плъхове. От няколко месеца в мазето под въпросния апартамент се появява и теч. Всички опити да бъде отстранена аварията срещат отпор.

Общият водомер в избеното помещение показва, че до момента са изразходвани около 600 кубика вода над обичайното. 

От ВиК обещаха да проверят случая и да засекат разхода, но по закон разликата се плаща солидарно от всички абонати. Така, по груби сметки, заради неотстранения теч всяко семейство в двата входа ще плати по 50 лева.

В апартамента няма признаци на живот от поне две седмици, а в момента се води дело, което е за принудително изселване и за изчистване на апартамента. По случая са сезирани всички институции.

Докато се чака произнасянето на съда, обитателите на входа се молят в апартамента да не избухне пожар или да не плъзне чума, или тиф, съобщава btv.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).