Полицията за мелето в Кючука: Освен строшени коли има и строшени глави!

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
12:49 / 10.07.2017
20637
Пловдивската полиция проговори за инцидента, за който Plovdiv24.bg прЪв съобщи по-рано днес. Ето и официалната позиция на МВР:

Нарушител на обществения ред бе задържан от полицейски служители снощи в Пловдив. Около 23 часа в Първо РУ постъпили два последователни сигнала за младеж, който на ул. "Тодор Александров" удрял с дървен кол по паркирани леки автомобили, а пред ресторант на съседната ул. "Григор Пърличев" предизвикал сбиване. Изпратените незабавно на мястото полицаи заловили 22-годишен криминално проявен пловдивчанин, във видимо нетрезво състояние. 

Установено било, че той нападнал и нанесъл леки телесни повреди на трима мъже - 41-годишен и двама 44-годишни. Освен това причинил различни щети на три леки автомобила "Деу", "Тойота" и "Форд". Спрямо извършителя е взета 24-часова мярка за задържане. За случая е уведомена Районна прокуратура - Пловдив. Образувано е бързо производство по чл. 131, ал.1, т.12 и чл.216, ал. 1 от НК.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Това е листата на БСП в Пловдив, която ще атакува новия парламент...
Адско задръстване на Околовръстното на Пловдив, шофьорите изнерве...
От Дионисий до Орфей - наслада за сетивата и душата, само в преда...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).