Полицай към пловдивската певица: Ще ти сложа белезници! Тя: Заплашваш ли ме?

Автор: Васил Динев
Коментари (46)
11:05 / 31.08.2016
20344
В скандал с полицията бе замесено името на пловдивската певица Емилия Стрехина, която участваше във фестивала "Пирин фолк" в Сандански. Ето какво разказа самата тя пред камерата на Plovdiv24.bg днес:

"Това бе полицейски произвол и неправомерно арестуване. Повишаването на тон оказване на съпротива ли е? Ще продължавам да се възмущавам на безобразията в България и на начина, по който служители на МВР се държат с гражданите. 

Полицаят ми каза - "Ако продължаваш, ще ти сложа белезници". Аз дори го насърчих да ми ги сложи и го попитах: "Ти заплашваш ли ме?". Сякаш аз нямам никакви права. 

Как се случи всичко?

Спряха ме за проверка. Може би е било нагласено умишлено - поръчково от мои конкуренти например. За мен това бе цирк и безобразие. Сега искам да си изчистя името. 

Спряна бях на едно кръстовище. Бях с колан и нямаше никакво нарушение. Дадох документите на полицаите. В един момент майка ми реши да слезе. Двама служители на реда се приближиха към нея и видях, че започват да я бутат грубо. 

Слязох и аз. Започнах да се карам с полицаите - това не е начинът да се държат с хората. После ме затвориха в една килията. Дойде жена да ме обискира. Накрая ме пуснаха. Появиха се куп лъжи - че съм счупила дрегер, че съм налитала на бой. Това не отговаря на истината и са пълни измислици".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (46)

Още по темата (3):
27.08.2017 Пловдивска певица: Ограбиха ме скандално!
30.08.2016 Мощният скандал с пловдивската певица се разгаря
29.08.2016 Пловдивска певица се изрепчи на полицаи: Знаете ли коя съм аз бе?
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).