Погнаха туристически обекти за неплатени такси

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:28 / 28.07.2010
3069
По разпореждане на зам.-кмета Александър Константинов, дирекция Административно-наказателна дейност, контрол по търговията и защита на потребителите направи масирана проверка на 20 туристически обекта, научи Plovdiv24.bg. Туристическите обекти дължат ежемесечно такса на общината, на база на която заверяват регистъра си. Такситe не са високи, но всеки трябва да си плаща дължимото на общината, заяви Константинов. Всички длъжници ще бъдат оповестявани пред обществеността, заяви намеренията си той. И така ще бъде за всички видове санкции и глоби, които общината налага на нередовните си платци.

Дирекция Административно-наказателна дейност, контрол по търговията и защита на потребителите беше прехвърлена към ресора на зам.-кмета по общинска икономика Александър Константинов след редуцирането на състава на кметските заместници от 7 на 5.

Проверката на туристическите обекти е първата за 2010 г. За последно са били проверени в края на предходната календарна година през месец ноември.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Верижна катастрофа на Околовръстното на Пловдив
За увеличение на стандартите и възнагражденията в социалния секто...
Нямат спиране: Шофьор "лети" със 150 км/ч на пловдивски булевард,...
Шофьор подхвърли две по 50 на полицаи, за да избегне проверка, ос...
Още един потенциален убиец се помисли за безсмъртен
Наум Китанов, БСП: Трудно е да се примиря с все по-голямото преза...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).