Подвеждащи заглавия, търсещи сензация, стряскат пловдивчани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:21 / 16.12.2008
1978
Отново подвеждащи заглавия на публикации в местна "медия" за направена проверка във фирма "Белла България" хвърлиха в смут пловдивчани. С гръмки текстове беше заявено, че проверката е била съпътствана със снемане на показания от персонал, полицейско присъствие и прочее. Истината се оказа съвсем различна - обект на проверката е фирма-доставчик на оборудване, с която "Бела България" работи. Това съобщиха за Plovdiv24.bg от пловдивската фирма. Това, че проверяващите са били придружени от полицейска кола, е нареждане от правителството и е задължително винаги и при всички подобни посещения на проверяващите. В никакъв случай това не касае лично днешната проверка. Подобни проверки се правят периодично и са съвсем рутинни, съобщиха от фирмата за Plovdiv24.bg. "Бела България" работи по САПАРД и никога не сме го крили. Това, че САПАРД се превърна в мръсна дума покрай някои бизнесмени, няма нищо общо с нас", заявиха от дружеството. От там уточниха изрично, че проверката не касае доставките на суровини, нито пък по какъвто и да е начин самата фирма. Обектът на проверката е доставчик на оборудване и от "Бела България" са били изискани документите, свързани с проверяваната фирма.

Фирмата Дил Тур Пловдив, търгувала с машини по САПАРД, се е оказала с изрядна документация и спазени всички изисквания на българското и европейското законодателство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай
Как оцеля последното лятно кино в Пловдив?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).