Пловдивско семейство изживя ужас на морето! Хотелът - нищо общо със снимките в интернет!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (39)
12:44 / 04.08.2020
104613
Вместо приятна почивка на родното Черноморие, пловдивско семейство преживя твърде неприятни моменти в ужасни условия в наш хотел, научи Plovdiv24.bg. Потърпевшите пловдивчани се свързаха с нашата медия, за да разкажат за какво става въпрос. Даваме им думата:

"Здравейте, уважаема редакция. Надяваме се чрез вас историята ни да стигне до повече хора, за да няма още разочаровани като нас. Платихме си чрез ваучери почивка "ол инклузив“ в хотел "Корона“ в Свети Влас - 60 лева на ден за човек. Избрахме този вариант, защото той е близо до плажа, ние сме с малко дете, а по снимките, които видяхме, мястото изглеждаше доста прилично. 

Да, ама не. Когато пристигнахме и се настанихме в стаята, сякаш бяхме попаднали в хотел на ужасите. Помещението дори не беше изчистено добре, мокетът беше целият в тръни, кошарата за бебето – цялата изподрана и скъсана. В банята на много места плочките бяха изкъртени, а от ваната стърчаха лайсни, в които дори неволно можеш да се наръгаш. Оказа се, че част от снимките, които в Пловдив бяхме разглеждали, не са на хотел "Корона“. А храната от т.нар. "ол инклузив“ също беше под всякаква критика. Само ще спомена, че следобедната им закусна се състоеше от филия, намазана с лютеница и натрошено сирене.

Естествено, веднага вдигнахме скандал и отказахме да останем в този ужас, като поискахме да ни върнат парите, защото не сме направили дори една нощувка. Върнаха ни обаче само половината сума. Пуснахме сигнал и до "Грабо" за това, че снимките са фалшиви и не са от въпросния хотел. 

На тръгване човекът, отговарящ за паркинга ни посрещна с думите: И вие сте като повечето клиенти – идват и най-много до 3 часа след това си заминават“.

Виж коментарите (39)

Още по темата (463):
25.08.2021 Германец от морето: На българите не им е лесно, но мъжки стискат зъби, не се оплакват и продължават напред
18.08.2021 Протести блокират важни бургаски пътни отсечки
04.08.2021 Спасиха Старосел!
13.07.2021 Всичко за летния грип и какво да правим, ако сме на почивка
12.07.2021 Цяла седмица жега
10.07.2021 Засилени проверки по морето
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).