Пловдивският педофил: Нищо не помня! Родителите му: Хрисим и кротък е, децата го гонят с камъни!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (37)
15:33 / 24.07.2015
14340
Мъжът, блудствал с две малолетни деца в Пловдив, остава в ареста, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това реши съдът днес. На влизане в залата Христев заяви, че не си спомня нищо от въпросния ден, а след това каза, че съжалява за действията си.

Четиридесет и две годишният Костадин Христев е обвинен за това, че през април 2015 г. в изба в жилищен блок в Пловдив е извършил блудствени действия с две малолетни момчета.

Той е правил орална любов на децата, стана ясно днес, въпреки че делото се гледа при закрити врати заради малолетните жертви.

Според майката и бащата на Христев, които дойдоха на заседанието, не е възможно синът им да е сторил подобно нещо. Той бил много тих и хрисим, а децата в квартала дори го гонили с камъни. Бил е подведен от някого, смята майката. 

През 2009 г. той е бил освобождаван от наказателна отговорност с налагане на административно наказание "глоба" за излагане на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което понастоящем Христев е обвинен, е лишаване от свобода от пет до дванадесет години.


Виж коментарите (37)

Още по темата (1):
23.07.2015 Хванаха 42-годишен педофил, блудствал с две момчета в изба в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).