Пловдивските полицаи първенци в регионално състезание

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:01 / 30.06.2010
1528
Областна дирекция на МВР - Пловдив, представена от служители на сектор "Специализирани полицейски сили" към отдел "Охранителна полиция", взе първо място в генералното класиране в зонално състезание "Полицейска лична защита", което се проведе днес в зала "Олимпиада".

В отборното класиране по тройки пловдивските полицаи също се представиха най-добре. Двата отбора на дирекцията в състав: инспектор Венцислав Георгиев, гл.полицай Николай Велев, ст. полицай Стойчо Танев, ст. полицай Станимир Йорданов, ст. полицай Николай Филипов и ст. полицай Георги Колев взеха златните и сребърните медали. На трето място са двата отбора на ОДМВР - Смолян, следвани от представителите на Областните дирекции на МВР в Кърджали и Хасково.

За принос в развитието на бойните спортове в пловдивската дирекция и във връзка с приключване на спортно-състезателната му дейност, с плакет бе награден инспектор Венцислав Георгиев, служител в сектор "СПС" и главен инструктор по "Полицейска лична защита" в ОДМВР - Пловдив. Наградата му бе връчена от директора комисар Тодор Чонов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).