Пловдивски полицай никога няма да забрави срещата си с този индивид

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
08:38 / 11.09.2020
7879
Пловдивчанин, който буйствал и причинил лека телесна повреда на полицай получи наказанието си вчера – година пробация, която включва регистрация по настоящ адрес и срещи с пробационен служител по два пъти на седмица. Освен това младежът ще трябва да заплати и 500 лева глоба.

По принцип наказанието за подобно деяние спрямо полицейски служител е до 3 години затвор, но момчето се размина с по-леко наказание, тъй като изцяло призна вината си и фактите от обвинителния акт.

Самата случка е от 1 април. Тогава подсъдимият бил спрян за проверка от двама служители на реда, които му поискали лична карта. Вместо да съдейства, младежът отказал да предостави документ за самоличност и се опитал да избяга от униформените, които бързо го настигнали.

Младежът започнал да буйства – бутал, удрял и ритал един от униформените, като му причинил лека телесна повреда изразяваща се в охлузвания по пръстите на двете ръце, охлузвания и кръвонасядания на двете коленни стави, оток на лявото ходило, причинило болка и страдание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).