Пловдивска компания пуска кисело мляко по БДС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:28 / 15.05.2012
7739
Пловдивската компания "ОМК" АД производител на Фибела пуска на пазара ново кисело мляко кисело мляко Фибела 3,6% по БДС. "Продуктът е произведен единствено от сурово краве мляко, чиито показатели съответстват на БДС" - обяснява Кинка Михайлова, мениджър "нови продукти".

Използвана е българска закваска без гентични промени. "Закваската е от подбрани млечно-кисели бактерии, придаващи характерния вкус и аромат на едно хубаво българско кисело мляко." - допълва г-жа Михайлова. И наистина вкусът на новата Фибела 3,6% по БДС е лек и освежащ и сякаш ни напомня, че от поколения българите наричат този дар на природата кисело мляко. Българската закваска гарантира и висока концентрация на живи бактери лактобацилус булгарикус - нещо, което прави родното кисело мляко уникално и прочуто със своите ползи за организма.

"Гордеем се, че с Фибела 3,6% по БДС предлагаме качествен млечен продукт с истински вкус на българско кисело мляко" подчертава Кинка Михайлова. "Вярвяме, че той ще допадне и на пловдивските потребители".

платен репортаж


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Пловдив:
Поредна промяна в МВР-Пловдив, завръща се стар началник
Интересно събитие, посветено на семейството, ще се проведе в Плов...
Илхан Кючюк в Пловдив: ДПС иска обединение и стабилност за една п...
Възрастна жена почина в болница в Пловдив, има арестуван
Откриват най-новата детска градина в "Тракия"
Доц. д-р Пламен Цоков вече не е между живите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).