Пловдивчанка: Асансьорът ни се повреди! От фирмата: Не сме линейка!

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:41 / 12.07.2017
7224
За проблем с асансьор сигнализира днес читателка на Plovdiv24.bg. Адресът - улица "Йордан Гавазов" №7: "Здравейте, пиша Ви от името на всички живеещи на гореописания адрес. Вече един месец се борим с повреден асансьор и фирмата, която го обслужва. Изключително некоректно отношения от тяхна страна, дори при последното засядане на асансьора имаше дете на 14 години. 

При позвъняване на телефона за спешни аварии ни се отговори, че не са линейка и трябва сами да се научим да си отваряме при такива случаи. Освен това се изпращат се техници във видимо нетрезво състояние. Надявам се поне чрез вас да успеем да дадем гласност на проблема и да се предприемат някакви действия".

Plovdiv24.bg се свърза с техник от въпросната фирма "СКАТ 2005 - Николай Славов" ЕТ. Оттам ни обясниха, че са наясно с проблема и че той ще бъде отстранен своевременно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете
Пловдивчани гневни на новите порти на Източната порта: Като в зат...
В Пловдив жена получи бяла роза - някои разчетоха това като злове...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).