Пловдивчанин преследва жени със секс оферти, длъжен бил да опита

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
16:58 / 04.07.2014
12586
Васил Александров, бивш военен, който тормози съседите си на пловдивската улица "Преспа" и хвърля по тях буркани и павета, е сексманиак. Това разказаха препатили и изстрадали жени от село Беловица, където психясалият мъж има наследствена къща от майка си.

"Ох, не ни питайте какво сме преживели и как се кръстим Васил да не се върне тук. Ходи след нас и ни отправя секс оферти. Заплашва ни, следи ни иска да прескача оградата и да идва нощем при мен. Не мога да спя. Докато съпругът ми беше в чужбина, до 2-3 през нощта дебнех права и скрита зад пердето дали Васил няма да прескочи оградата и да дойде у дома". Това споделя Иванка Делипавлова и плаче. Често агресорът излизал по центъра и крещял: 

"Няма ли к*рви и проститутки в това село бе", потресени са местните.

Миналата година дъщерята на Нонка Никитова се прибирала към дома си с чаша кафе. След нея тръгнал Васил. Тя бързала, а той подтичвал след нея. Девойката адски се изплашила, а когато все пак успяла да влезе в двора и да щракне резето на външната врата, Александров казал: "Длъжен бях да опитам".

Кметицата на Беловица Илинка Костова и секретарката и Нонка са вдигнали ръце от Васил. Денонощно тероризирал селото, а като му направят забележка, започват заплахи и закани. Когато отиде за някакъв документ при тях, почва да вика и заплашва, че ще ги даде на прокурор. 

Псува и пее руски романси, страшно е. Миналото лято стояхме под охрана в кметството, разказват двете жени и се молят Александров да не се върне да живее в селото. Такава опция е много вероятна, тъй като съседите му в "Изгрев" ще правят събрание, на което с подписка ще искат изселването на Васил. Да си стои в Пловдив. Не го искаме тук, реагират остро наплашените хора от Беловица. 

Преди време след поредната жалба, подадена срещу него в полицията, ченгетата направили обиск в дома му в селото. Открили бойно оръжие, незаконно, някакви части от самолет. Васил бил любител на самолетите и казвал, че когато те летят и оставят бели следи във въздуха, жените ставали особено благосклонни към секс. Именно тогава тръгвал да задиря дамите на Беловица.

Тормозел и брат си Александър. Човекът се видял в чудо. В наследствената къща в Беловица Васил запушил общия вход и не разрешавал на батко си да влиза на собствения си втори етаж. Така по-възрастният мъж влизал у дома си със стълба през прозореца. От дома на злополучния психар често се чували гърмежи. Не смеем да му кажем дума, има незаконно оръжие и ни е страх да не ни застреля, притеснени са съседите.

Сега местните са на нокти, защото Васил Александров е пуснат след два месеца престой в пловдивския психодиспансер. В момента той е в Пловдив, но се предполага, че след като дълги години е живял в Беловица и не го искат съседите в блока, пак ще се върне в селото. 

Тогава вече ще стане страшно. На някой няма да му издържат нервите и ще го утрепе като куче, казват хората, които споделят, че вечер мъжете и синовете им ги чакат да се приберат, а денем не смеят да пуснат децата си да играят навън.

Както съобщихме, преди повече от два месеца мъжът се беше барикадирал в апартамента си в квартал "Изгрев". Мяташе буркани какви ли не вещи по хората на улицата, беше агресивен и опасен. Барикадира се с бойлер и едва го измъкнаха от там. 

Заболяването на Васил се отключило преди години, когато майка му Йона Григорова паднала на легло и нямало кой да следи дали мъжът си пие редовно хапчетата. После жената починала и положението излязло извън контрол.



Източник: БЛИЦ

Виж коментарите (21)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).