ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин, попаднал във "филм" на абсурда: Барети влетяха и взеха детето ми, животът ми е ад!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 17.05.2015Коментари (11)11039
©
С редакцията на Plovdiv24.bg се свърза Иван Иванов, който твърди, че е главно действащо лице в една абсурдна история. Накратко - 38-годишният мъж категорично отрича да е упражнявал какъвто и да било тормоз върху майката на детето си. Нещо повече - според него той е жертва на институциите, както и на лабилната психика на жената, с която живее на семейни начала в пловдивския квартал "Кючук Париж".

Неговата емоционална изповед:

Казвам се Иван Иванов, военнослужещ в поделение номер 44 220 в Пловдив съм и се гордея с това. Имам 2 прекрасни деца - син и дъщеря. С въпросната жена Невена се запознах през 2009 година - тя бе на 31, аз - на 32. Тогава тя работеше в общинската администрация на район "Южен". Аз имах един неуспешен брак зад гърба си, тя - също. Заживяхме на семейни начала и скоро след това тя забременя от мен. Всичко беше наред, искахме това дете.

Едва след време обаче аз разбрах някои неща за нея, които според мен са повлияли и до известна степен изкривили психиката й. Когато е била на 12-13 години, родителите й правят тежък развод, който неминуемо й се е отразил негативно. Сестра й е 100 процента инвалид, болна е от шизофрения.  Невена също се лекуваше от шизофрения и пиеше хапчета.

Живеехме повече у тях, заедно с майка й, която ме мразеше. Всичко вървеше добре, детето се роди, грижех се за него, помагах с каквото мога. Да отворя скоба - завършил съм Английската гимназия в Пловдив, "Международни икономически отношения", а после и второ висше. До известна степен аз съм и педагог.

Майка й непрекъснато се стремеше да ни раздели. И така един ден разбрах, че е накарала Невена да подаде молба за домашно насилие, без да съм й повишил тон дори. Това се случи през есента на 2013.

В подобни случаи съдът директно вади заповед за незабавна защита. Системата ни е много сбъркана - защото с тази заповед всяка жена може да отиде в Социалното и да каже "Насилена съм пред детето". Нито ме извикаха от Агенцията за закрила на детето, нито нищо. 

Така с това направление тя заедно с детето влизат във въпросния кризисен център в Перник. Моето мнение е, че някои от тези фондации усвояват тлъсти пари от европрограми. Взеха я там и започнаха да бълват документи срещу мене, че едва ли не съм най-големият звяр.

Оттогава животът ми е ад - близо 2 години вече. От тази Фондация "П.У.Л.С." успяха да извадят документи, че техни психолози установили продължително и тежко домашно насилие от моя страна, че съм я насилвал пред детето, което съответно е увредило психиката му. 

Обаче не можаха да намерят нито един свидетел на тези мои действия, защото такива просто не е имало и всички хора от квартала го знаят отлично. Срещу мен свидетелства единствено майка й. И само въз основа на нейните показания и онези избълвани документи излезе и решението на съда - 1 и 3 месеца.

После ми звъни и казва: "Избягах от кризисния център. Там е страшно. Заплашиха ме, че ако си тръгна от тях, ще ми вземат детето". Взех я от София, но онези веднага започнаха да сигнализират институциите. Ходихме в Първо РУП и дадохме показания пред полицията. Тя призна, че се е върнала доброволно при мен. Ходихме и по други инстанции, навсякъде съставиха протоколи с твърденията й, че иска да се прибере при мен с детето.

В началото на май тази година заживяхме отново заедно, имахме и планове за бъдещето. Тогава тя позвъни на Кризисиня център в Перник и им казва, че иска да си вземе багажа. След 1 час вкъщи идват барети да ми разбиват вратата и да вземат детето. Дойде кола от Перник и я качиха заедно с детето. Това е абсурд.

Аз обаче продължавам да се боря. Имам свидетели. Невена е тяхна жертва, защото е болна, а те печелят от нея. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вероятно всичко е съвсем вярно и въобще не е учудващо. И е съвсем нормално - така е на запад. Да, не се шегувам! Особено в САЩ и скандинавските държави е точно така. Прочетете "Краят на феминизма" от А. Никонов, там са описани много подобни случки, разровете се и в Интернет. Всички тези организации, които уж защитават безпомощните, на практика създават безпомощни, измислят си жертви, за да оправдаят съществуването си. И разбиват човешките животи! Явно вече и в България тази практика е на лице. Силно се надявам западният модел да се срине колкото се може по-скоро, дори и с война, защото иначе страната ни е загубена. Ние винаги може да отидем на по-добро място за живеене, но това е пораженско. Лично аз съм си нарочил точно една такава организация и смятам да започна физическото унищожение на работещите в нея, ако преценя, че моментът вече е настъпил.
-3
 
 
Тоя психар нещо се е поуплашил от полицията май, май, та ревна по всички медии, дано поне са му теглили някой бой... А аман от коментари, които не знаят положението от другата страна... За сведение на незнаещите, могат да проверят- този даже е освидетелстван....
Здравейте,тази вечер бяхме на Малката базилика, но тя беше затворена.Много хора останаха разочаровани,а пазачът вдигаше рамене.Днес не вали и е погходящо за музеи,а те -затворени. Абеше обявен,че от 20 ч. ще свири и квартет.Защо подвеждат хората? С уважен
на 17.05.2015 г.
+8
 
 
най-вероятно усвояват европари и си търсят клиенти да си оправдаят парите- в ПУ "П.Х." Пловдив преди години имаха представителство,но беше винаги заключено и явно имитираха дейност
+10
 
 
Твърде женски са ни законите. Достатъчно е една пикла да се разреве и везните накланят в нейна полза. А в действителност тя може да е и най-голямата к***а в района
+10
 
 
Нищо не може да ме учуди във тая държава
+15
 
 
Иване, като е болна, вземи си един адвокат, докажи го в съда и вземи детето, с тази жена бъдеще нямаш...мине не мине и пак ще има кризисни центрове и глупости...ще го съсипете това дете, но ако това всичко е вярно, вината е в жена ти, не я съжалявай, че била жертва и тн., мисли за детето си, пък и за себе си...военен си, можел си да си уредиш квартира безплатно, вместо да живееш с тъпата баба, която те мразела и тн.
+17
 
 
ПРИЯТЕЛЮ ИЗЖИВЯХ ГО ПОЧТИ СЪЩОТО ЧУДО НЯМА ОПРАВИЯ ОТ НАЩА ДЪРЖАВА
+23
 
 
Ужас! Такова нещо още не бях чувала! Ако това наистина е вярно...пълен абсурд! Дано всичко се нареди
+25
 
 
Убеден съм, че всичко написано от този човек е 100% вярно! Но не съм убеден, че това може да се оправи в нашата държава на абсурдите! Защото единственият морал за тези агенции са парите! Ако ми докажат обратното, ще се радвам!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: