Пловдивчанин олекна с 300 лева за бира не където трябва

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
10:35 / 24.07.2018
6355
Пловдивчанин замери влак с бутилка бира, пи най-демонстративно пред полицаи и затова отнесе 300 лева глоба, а съдът в града под тепетата допълнително го поряза, потвърждавайки наказателното му постановление, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Случаят е от 23 март тази година. Около 19 часа патрул от Първо РУ били изпратен в района на пешеходния жп прелез на ул. "Бачо Киро" за наблюдение и противодействие на нарушения на обществения ред. Служителите установили трима, които, пресичайки прелеза, викали и сочили среден пръст на преминаващия влак. В същото време единият от мъжете (с инициали Д.В.С.) хвърлил пластмасова бутилка срещу влака, сочат показанията пред съда. 

Полицаите догонили мъжете, поискали документите им за установяване на самоличността. В този момент Д.С. си отворил преспокойно двулитрова бутилка бира и отпил от нея. Полицаите контрирали, че това е нарушение на обществения ред, на което мъжът отговорил, че пиенето на бира не е нарушение, че абсолютно всеки прави така в петък вечер и престанал, когато полицаят го приканил към служебния автомобил, за да му състави акт.

Пловдивският Районен съд потвърждава глобата от 300 лева, наложена за нарушение забраната за консумация на алкохолни напитки и упойващи вещества по улиците, площадките, парковете, зелените площи и други обществени места.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).