Пловдивчанин алармира: Внимание! Измама! Не купувайте!

Автор: Мариана Панчева
Коментари (14)
17:05 / 28.04.2018
124914
Пловдивчанин се обърна към редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже за измамник, ловящ жертвите си на паркинга пред магазин "Кауфланд" в Смирненски. Ето и историята:

"Внимание! Измама! Не купувайте! Скъпи съграждани, ако на паркинг пред голям магазин ви спре мъж с автомобил Опел "Инсигния" със софийска регистрация и ви се представи за унгарец, представител на фирма за домакински съдове - не се доверявайте. Въпросният предлага комплекти тенджери и тигани, вилици, лъжици и ножове, казвайки, че е специална отстъпка за Вас и семейството ви. Убеждава Ви, че е много изгодно - само за 500 лв всичко и ако нямате пари, да изтеглите с карта или самият той да ви придружи до дома Ви.

Аз му отказах, но той ми предложи само комплект ножове за 50 евро, пък накрая склони на 20 евро. На мен лично този комплект ми хареса и го купих, но се разрових в интернет и видях, че такива комплекти се продават в сайтовете за безплатни обяви от 50 до 80 лв. Прочетох, че миналата година същата измама е имало в София, все на паркинги пред големи магазини.

Нека всеки да си прецени, какво прави. Но имайте предвид, че това което се предлага е със съмнителен произход и цена."

Виж коментарите (14)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).