Пловдивчани масово искат да паркират срещу 20 лв., но изникна пречка

Автор: Мариана Панчева
Коментари (3)
08:55 / 01.07.2017
9448
345 са официално подадените заявления за паркиране срещу 20 лева на общинско място в район "Южен". Това заяви кметът на района Борислав Инчев. Инчев обаче сподели за проблем, който за момента стопира старта на процедурите по отдаване под наем на местата. 

"В момента има предложения за известни промени в наредбата що се отнася допровеждането на търг за местата. Трябва много ясно да се разпише процесът на една подобна процедура. В момента говорим за провеждане на търг или конкурс, ако се хванем за думата конкурс обаче, какво точно ще оценяваме - вида на колата или годината, това не е работещ механизъм", коментира Инчев. Затова той предпочита да изчака. 

"Ако стартираме търг и наредбата се промени, тогава ще изпаднем в състояние, че на едни хора сме обяснили нещо, а след това обясняваме друго. Трябва да има равнопоставеност и ясни критерии."

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Дърво е премазало кола след силната буря в Пловдивско
"Мерцедес" се заби в дърво в "Смирненски"
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Пловдив изпревари Варна по население
"Смирненски" е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пр...
Прокуратурата се самосезира заради мутренските изпълнения на буле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).