Пловдивчани бесни заради обслужване и неустойки в А1

Автор: Георги Василев
Коментари (68)
11:00 / 04.04.2020
42271
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да изрази своето възмущение от обслужването и неустойките, които е трябвало да плаща след заявка за прекратяване на договор. Даваме му думата сега: 

"Здравейте, пиша ви този сигнал за лошо обслужване от стана на А1 и нереални неустойки за прекратяването на договор. Историята ще разкажа накратко, защото е доста дълга.

Казвам се Златан Бодуров. Бяхме с майка ми Елена Бодурова в офис на А1 да прекратим неин договор с четири услуги и да сключим нов, който е на стойност 12.99 лева - за телефония ѝ номер.

Те ни казаха, че всички неустойки и задължения ще струват 450 лева. Платихме и си тръгнахме, обаче какво се оказа впоследствие - те са прекратили само една услуга и то с едномесечно предизвестие, а другите 3 остават активни.

Последва жалба от наша страна, и техният отговор беше, че за да се прекратят останалите 3 услуги, ще трябва да платим 218 лева неустойка за тях (с фактурите отива над 300 лева).

Решихме да спрем да плащаме и след известен период от време спряха услугите на майка ми и заедно с това и телефония ѝ номер, за който бяхме сключили нов договор. Така не можем да платим 12.99 за този телефон, а трябва да платим и старите фактури на старите услуги които уж ги прекратихме.

Служителите във въпросния офис са ни подмамили, тъй като на няколко пъти ги попитах -  "Сигурни ли сте, че ще струва толкова, и всичко приключва тук и сега?“. Те отговориха с "Да, да, господине, не се притеснявайте“ и т.н.“

Цялото изявление е на Златан и Елена Бодурови може да гледате в прикаченото видео.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (68)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).