Пловдив ще отбележи 180 години от рождението на Васил Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:42 / 17.07.2017
2168
С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика утре от 10.00 часа в Пловдив ще бъде почетена 180-ата годишнина от рождението на Апостола. Слово ще произнесе носителят на Национална награда "Христо Г. Данов" за 2017 година и наш съгражданин - българският поет, писател и драматург Недялко Славов. Водещ на честването на кръглата годишнина ще е Златко Павлов. В церемонията по традиция ще участват представителни формирования от Пловдивския гарнизон, военен духов оркестър и венценосци.

За участие в общоградското честване на 180-ата годишнина от рождението на Васил Левски са поканени народните представители от Пловдив в 44-то НС, кметът, областният управител, председателят на Общинския съвет, началникът на гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и представители от общината и районните кметства, Общественият посредник към Община Пловдив, представители на армията, църквата, политически и обществени организации, граждани, медии.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).