Пловдив отново домакин на най-голямото събитие в рекламната индустрия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:28 / 04.04.2018
1914
XIX фестивал на Българската асоциация на комуникационните агенции – ФАРА 2018, ще се проведе между 7 и 9 юни 2018 г. в Дома на културата "Борис Христов“ в Пловдив и ще представи най-добрите рекламни форми и кампании, създадени в България и  реализирани в страната или в чужбина през 2017 и 2018 година. Комуникационните агенции ще демонстрират постиженията си в 26 различни категории в следните раздели: "Аудио-визуални форми и копирайтинг“, "Художествено оформление и дизайн“, "Дигитални форми и креативно използване на медиа“, "Кампании“.

Освен вдъхновяващо съревнование на креативни идеи, ФАРА е и престижен форум за обучение с международни лектори  и "сверяване на часовника“ с тенденциите в индустрията по света. Лекционният панел тази година е под мотото "Креативност и ефективност“ и включва авторитетни имена с богат практически опит и награди от международни фестивали от ранга на Cannes Lions.

В конкурсната програма на ФАРА 2018 могат да участват само комуникационни агенции, а заявки се приемат до 30 април на интернет сайта www.fara.bg или на място в Българската асоциация на комуникационните агенции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).