Пияни шофьори предизвикаха катастрофи и пострадаха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:16 / 06.06.2010
2283
Двама пияни шофьори са пострадали при катастрофи, станали вчера в региона. Около 8.10 часа в Пловдив на пресечка за ресторант "Острова" на бул. "Шести септември" лек автомобил "Фолксваген" с водач Н.П. /23 г./ се движил с несъобразена скорост и се блъснал в крайпътно дърво. Пристигналите на място полицаи установили, че мъжът е карал след употреба на алкохол - 1,16 промила. Той е бил приет в болница с болки в гърдите и по-късно освободен за домашно лечение. Същия ден на ул. "Горнославска" в Тополово се блъснали мотопед "Балкан", управляван от Н.Д. /31 г./, и лек автомобил "Ауди", с шофьор С.Г. /54 г./. Водачът на мотопеда е бил откаран в болница с фрактура на крака. При проверката дрегерът е отчел 1,83 промила в кръвта му. Причините за инцидента се изясняват.

Друг мотоциклетист пострада при пътен инцидент на мотописта до Васил Левски. Вчера около 18 часа на пистата в землището на селото Х.С. /35 г./ от Куртово управлявал мотор "Сузуки". Мъжът загубил контрол над мотоциклета и паднал. Пострадалият е настанен в болница с фрактура на таза и лявото рамо.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...
Клиентка на такси: Предложих да звънна на полицията, след което м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).