Петър Петров култов: Пиша си 5, за 6 са само Пеле, Марадона и Бог!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:02 / 19.12.2013
3082
"Много добър" 5 написа за работата си през 2013 година кметът на район "Източен" в Пловдив Петър Петров. Той изрично уточни: 

"А шест може да се пише само на Господ, Пеле и Марадона".

Подчертавайки, че няма слабости, Петров обяви, че е изпълнил на 99 % поставените цели.

"Източен" е сред първите три района в Пловдив заедно с "Централен" и "Тракия", които са отличниците през тази година, смята районният кмет. Като най-големия успех на администрацията си Петров посочи факта, че "Източен" е единственият район в Пловдив, без "Столипиново", в който почти на 90 % е изградена перфектна инфраструктура.

"Само през тази година са изградени около 10 хиляди квадратни метра тротоарна настилка, асфалтирани са много улици, районът е почти напълно осветен, направени са детски площадки и две площадки за домашни любимци", отчете районният кмет.

И допълни, че в "Източен" няма парк без чешмичка, а когато преди шест години е поел администрацията, чешмичката е била само една, и то без връзка с водопроводната мрежа. Грижата за хората от третата възраст е другата голяма гордост на Петър Петров.

Той съобщи, че са им обзавели изцяло клуба през годината и са им организирали екскурзии. Отчитайки успехите в образованието, Петров посочи, че в района няма училище, което да не е санирано.

Той отчете още, че администрацията има много добри отношения с посолството на Венецуела, откъдето са направили дарение компютри и оборудване на СОУ "Симон Боливар". Затова Петров отбеляза, че амбициите на администрацията надхвърлят района и града и стигат чак до Южна Америка. Изключвайки кв. "Столипиново", в който живеят близо 40 хиляди души и който "ни дърпа назад", кметът на район "Източен" обяви, че и през 2013-та е работил под мотото "Работи за хората" - цитат, който е харесал и взел от автобиографията на банкера Атанас Буров.

Следващата година тръгваме вече да даваме блясък на района - заяви Петър Петров, уточнявайки, че ще се изграждат междублокови пространства и повече спортни и детски площадки. Ще се работи и за по-голяма чуваемост между администрацията и обикновения човек, допълни кметът на пловдивския район "Източен"



Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ


Източник: радио "Пловдив"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Обяснение в любов в Пловдив: Честит рожден ден, Цветана!
Ваня Григорова, лидер на Коалиция "Солидарна България", се срещна...
Блъснаха моторист на бул. "Свобода"
Популярен българин се появи на изненадващо място в Пловдив
Сигнал: Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупос...
Читателка: Европа ли? Не само ще ни се смеят, ами и ще ни изхвърл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).