Паркинг за 400 коли и модерна детска площадка в "Тракия"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:40 / 18.06.2010
1794
Нов охраняем паркинг вече имат на разположение шофьорите, които живеят в район "Тракия". Съоръжението е разположено до блок 292 и е около 17 декара. Там ще могат да паркират близо 400 автомобила. Освен това ще има детска площадка, озеленена площ и тротоарна пътека.

Инвестицията е направена от фирма, на която й бе разрешено да построи жилищни блокове до блок 52. Тъй като новият строеж засегна намиращия се там паркинг, от общината бяха поставили условие компанията да изгради ново място за паркиране на автомобили.

Мястото е осветено и снабдено с ток, вода и ограда, устройство за таксуване на автомобилите и има положена настилка върху терена. Около паркинга са засадени и млади дръвчета. Освен паркинг, фирмата е изградила и детска площадка. Модерният кът разполага с катерушки, люлки, пързалки и пейки. Под тях е поставена и специална настилка, която предпазва децата от евентуални наранявания. На детската площадка ще могат да си играят деца от 3 до 12 години.

От районното кметство призоваха всички собственици на кучета да не ги пускат в площадката, така както се случва на други места. Теренът наоколо е окосено и напръскано против кърлежи.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Вижте какво сервираха в Пловдив
Ужасно начало на съботния ден в Пловдив!
Бебето чака бебе другия месец
Шофьор: В час пик тук е страшно!
Заради събора "Прослав" пее и танцува" ограничават движението в ч...
Най-отровните паяци, влечуги и други екзотични животни на уникалн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).