Отрязаха лентата на новоизградения паркинг пред МБАЛ "Св.Пантелеймон"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:37 / 07.06.2013
3559
И.д. кмет на "Южен" Людмил Русанов отразя лентата на новоизградения паркинг на бул. "Никола Вапцаров"№ 9 пред МБАЛ "Св.Пантелеймон", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Новото съоръжение е направено изключително със съдействието на ОП"Градини и паркове" и ОП "Чистота" и струва само 1400 лв. на кметството на района, уточни Русанов. Освен паркинга, районът около болницата се почиства ежедневно, дърветата са подразяни и окастрени.

Теренът на новото съоръжение е почистен, естетизиран и асфалтиран, а от дупките, калта и локвите не е останала и следа. Новоизградената зона за паркиране е с капацитет 20 паркоместа. 

"Изграждането на новото съоръжение ще е от полза и ще създаде необходимото удобство за пациентите и всички граждани, които посещават клиниката", заяви още Русанов. 

Изграждането на паркинги е един от неговите приоритети за района. Готов и вече използваем е новият такъв пред хипермаркет "Слънчеви лъчи", завършен на почти 100% е паркингът на ул. "Асен Христофоров",  както и този на ул. "Даме Груев" в непосредствена близост до "Събота пазар".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).