Отново преследване и екшън в Пловдив между униформени и агресивен шофьор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
13:12 / 19.01.2017
12997
Водач на автомобил е задържан за неподчинение и оказана съпротива на служители на реда в Пловдив. Около 17 часа във вторник микробус "Форд Транзит" преминал покрай сградата на сектор "Специализирани полицейски сили" на бул. "Шести септември", създавайки предпоставка за пътно произшествие с друг автомобил. 

Незабавно бусът бил последван от намиращи се наблизо полицейски служители и след няколко метра бил спрян, а на шофьора било разпоредено да предостави документите си за проверка. Той обаче отказал да се подчини и побягнал извън автомобила, а при задържането му оказал съпротива. 

Извършителят - 34-годишен от село Бутан, е отведен за 24 часа във Второ РУ. При съставянето му на акт за установеното нарушение на Закона за движение по пътищата, той отказал да бъде тестван с дрегер за алкохол или да даде кръвна проба за изследване.

Случаят е докладван в Районна прокуратура - Пловдив. С решение на Пловдивския районен съд за проява на дребно хулиганство съгласно УБДХ на мъжа е наложено административно наказание "задържане в структурното звено на МВР" за пет денонощия.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).