Отново хитови театрални комедии на сцената на лятно кино "Орфей"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:36 / 22.05.2017
3191
Сцената на лятно кино "Орфей" на Сахат тепе отново събира най-успешните театрални комедии в панорамата "Завеса под звездите". Първата част на програмата започва на 1 юни и включва 15 заглавия с любими актьори на публиката. За новото издание през 2017 комедийните звезди Милица Гладнишка, Христо Гърбов, Геро, Асен Блатечки, Мария Сапунджиева, Юлиян Вергов и Краси Ранков лично подготвиха видео-селфита като покана за пловдивската театрална публика, които вече се разпространяват в социалните мрежи. 

Специално за панорамата на комедиите Сатиричнят театър ще представи "Лъжци по неволя" с Николай Урумов, Мартина Вачкова, Мария Статулова, Александра Сърчаджиева, Красимир Куцупаров и други. През юни премиерни още са спектаклите "Смехотерапия" на Музикалния театър, "Търся нов съпруг" на ловешкия театър с Албена Колева, Тончо Токмакчиев и Валентин Танев, хитът "Зорба гъркът" с Красимир Ранков и "Чешити" по Чудомир на Драматичния театър в Габрово. 

В програмата са включени и вечните фаворити на публиката: "Омайна нощ" с Асен Блатечки, "Маршрутка" от Елин Рахнев и "Спанак с картофи", но този сезон със специалното участие на Герасим Георгиев - Геро като страничен съдия във вечното "театрално дерби". Съпътсващата музикална програма включва комедийно намигване на Милица Гладнишка с Опера Пловдив, които ще отркрият сезона на 1 юни, както и спектакъла на Люси Дяковска и Плевенската филхармония с мюзикълите на Бродуей. 

След кинопанорамата "Филмови нощи във Филипополис" от 7 юли, театралните комедии се завръщат на сцената на кино "Орфей" с втора гореща порция смях до средата на септември. Билети за спектаклите се продават в Билетен център пред Общината.  Панорама на комедиите "Завеса под звездите" в лятно кино "Орфей" е част от Културния календар на община Пловдив за 2017 година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).