Относно бездействието на КАТ Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
16:25 / 23.07.2017
5244
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на свой редовен читател: 

Здравейте, обръщам се към Вас по следния проблем. В участъка на ул."Васил Левски" от ул."Оборище" до бившия "Новотел Пловдив", улицата е еднопосочна. Паркирането е позволено само от ляво, където има синя зона. Проблема е, че почти целодневно, дясната част на платното е пълна с неправилно парирани автомобили. Последните няколко дни от тук минава и линия 3 на градския транспорт, а в момента пристигат и военни (вероятно американски), които спят в "Гранд Хотел Пловдив". 

Преминаването на автобусите е почти невъзможно, по цял ден се надуват клаксони, тъй като няма как да минат поради паркираните неправилно в дясната част на платното автомобили. От около 30 мин. слушам как един автобус надува клаксона, а военните бяха принудени да се приберат пеша до хотела. Както се казва "изложихме се пред чужденците" за пореден път :) Звънях и на светиите от КАТ Пловдив, ама разбира се никой не вдига. 

Та ако може да попитате господата от КАТ кога ще започнат ефективно репатриране на неправилно паркирани коли, вместо да се мушат като мишоци по малките улички около Гранд Хотела, където вярно има неправилно паркирани, но така или иначе не пречат толкова на движението. За района около Гранд Хотел и най-вече на ул."Васил Левски" и "Марица север" в частта под пешеходния мост ежедневно има коли, които затрудняват движението в хиляди пъти повече, но там паяк да вдига се случва веднъж месечно. 

Не мога да реша кои са по-големите идиоти в тази служба - началниците, които им нареждат това, или служителите, които колкото да свършат нещо, по-скоро пречат, отколкото да помагат. И докато пиша, автобуса продължава да си надува клаксона, но без успех. Айде със здраве!

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).