Откриха нова детска площадка в "Северен", проектират още 6

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:53 / 20.06.2012
2471
Откриха нова детска площадка в "Северен", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Съоръжение е изцяло съобразено с изискванията на Наредбата за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра, съобщи по време на церемонията кметът на района Ральо Ралев

Площадката се намира от северната страна на булеварда срещу СОУ "П.Яворов". Детските играчки и пързалки са разположени на площ от около 100 кв.м. и са направени от безопасни за децата материали. Изграждането на площадката струва около 6 000 лв. и е изцяло дарение от частни лица.

В момента се проектират още 6 такива съоръжения в района, разказа Ралев. Идеята е в "Северен" да има 8 площадки, които да отговорят на изискванията. Сумите, предвидени за проектиране, са между 2000 и 2500 лв. на проект.

На откриването присъстваха новият омбудсман Димитър Атанасов, заместничката му ексомбудсманът Юлия Юрдекова, зам.-кметовете на "Северен", райкметът на "Южен" Павлинка Кацарова и жители на квартала.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Инцидент в северната част на Пловдив!
Страхлив съдия се направи на Властелинът на пръстените
Затварят улици в Пловдив заради шествието на феновете на Ботев
Ясен е и третият хедлайнер на Hills of Rock
Оповестиха скандални схеми, по които ни "работят" от КАТ
Забравете за някои автобуси в късните часове, промените ще са фак...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).