Отчетът на кмета на "Източен" за 2012 г.: Стабилност и развитие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:35 / 12.12.2012
2218
"Стабилност и развитие" - така озаглави отчета си за първата година от втория мандат на управление в "Източен" кметът на Петър Петров, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Най-голямата гордост за управника на района са 10 000-те хиляди кв.м тротоари, които бяха изградени през тази година и изграждането на първия по рода си в Пловдивска област Общностен център на ул."Вратцата" №4 за 3 млн.лв. 

На присъстващите на отчета бе раздаден специален вестник, в който са отразени най-важните и интересни събития в района през 2012 г. На събитието присъстваха кметът Иван Тотев, районните управници, зам.-кметове, общински съветници, служители на администрациите. 

В отчета си Петров акцентира върху реализираната строителна програма през годината, работата на стопанския отдел, както и другите приоритети в неговата работа - чистотата на района, озеленяването, направата и поддръжката на нови детски и спортни площадки. Кметът наблегна и на работата по подобряването на условията за отглеждане и възпитанието на децата в детските градини, ясли и общинските училища. 

"В последните години ръководеният от мен и моя екип район се превърна в оазис за български и чуждестранни инвеститори", с гордост отбеляза Петров и наблегна, че "Източен" е привлекателен за бизнеса и заради доброто отношение и старанието на администрацията на района да бъде максимално полезна на гражданите и инвеститорите.

Като приоритет за следващата година той определи проектирането и изграждането на изцяло нова детска градина "Чайка" за 8 групи деца, в която ще има плувен басейн и спортен салон.


Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).