От понеделник ЕВН са в готовност да стартират отоплителния сезон по желание на клиентите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:15 / 31.10.2008
1384
След успешно завършената годишна профилактика на съоръженията по топлопреносната мрежа и изпълнените планирани мероприятия за повишаване качеството на топлоснабдяването и намаляване на технологичните разходи по преноса на топлинната енергия, дружеството е готово за започване на предстоящия отоплителен сезон.

По желание на клиентите от началото на следващата седмица може да започне снабдяването с топлинна енергия. За обекти с важно социално значение - детски градини (29 броя), училища (37 броя) и болнични заведения (7 броя) е необходимо писмо до дружеството с изявено желание за предсрочно пускане на отоплението. На 30 октомври например бе пуснато отоплението в една от детските градини в града.

За предсрочно пускане на централното отопление за битовите клиенти е необходимо подаване на писмено заявление, придружено със списък и подпис на живущите в сградата, желаещи предсрочно пускане.

ЕВН България Топлофикация вече започна акция по запълване на вътрешно отоплителните инсталации, източени по желание на клиентите през летния сезон поради извършвани ремонти в имотите. За да се избегне причиняване на течове или наводнения в сгради, в които има имоти с неприключили ремонтни дейности, е необходимо клиентите предварително да информират дружеството. Това може да стане при лично посещение на клиентските центрове на ЕВН България Топлофикация - ж.к. Тракия бл. 146 вх. В и ТЕЦ Север, както и денонощно в Кол центъра на EVN Bulgaria на тел. 0700 1 7777. Освен това такова съобщение може да бъде оставено при съответната абонатна станция като то трябва да съдържа датата, до която ще приключат ремонтните дейности.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).