От месеци вода се лее по пловдивска улица, реакция от ВиК-няма

Автор: Георги Кирилов
Коментари (2)
22:23 / 28.12.2023
4891
Читател се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да сподели проблем с теч, който продължава с месеци и липсата на реакция от ВиК Пловдив за разрешаването на проблема. В конкретния случай става въпрос за ул."Равнища" и нашият читател е притеснен от пропадане на асфалта. Ето как ни описа проблема с надеждата чрез нас сигналът му да достигне до отговорните институции и да бъдат предприети необходимите мерки за разрешаването му: 

"Здравейте, пиша Ви като сериозна медия и се надявам за съдействие, защото явно това е начина да накараш някой да си свърши работата.

Поне от 2,3 месеца има теч на ул."Равнища" до номер 21. От снимките е видно, че не е толкова малък, но за сметка на това е постоянен. Както аз, така и поне още двама съседи сме информирали ВИК за проблема. Приемат сигнала, казват че знаят и реакция от тях няма. Според мен не е далеч времето, когато някоя кола може да пропадне, защото асфалта е взел да пропада, а улицата се използва като алтернатива на бул. "Пещерско шосе". Водата по асфалта е поне 100-150 метра, а при едни отрицателни температури това ще замръзне и ще стане много интересно."

Екипът на Plovdiv24.bg ще потърси ВиК Пловдив за изясняване на така възникналия проблем и евентуалното му отстраняване.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
Керана и още 13 млади пловдивчани с награди за 24 май
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).