От форума: Бира, мастика, русенско варено, консерви копърка и отиваме на гръцкото море!

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
15:22 / 25.07.2017
13690
32.58% от участвалите в анкетата на Plovdiv24.bg заявяват, че искат да прекарат лятната си почивка в България. Предпочитанията си към Гърция изразяват 58.43%, а 8.99% посочват, че ще летуват другаде. Изключително интересни са мненията на нашите читатели под въпросната статия "България или Гърция? Приморско, Китен, Слънчака vs Фанари, Тасос, Керамоти?".

"Гърция - чистота, красота, перфектно обслужване, спокойствие. България - фекалии в морето, трупове на убити делфини всеки ден, безумно обслужване на поне 80% от местата, където отидеш, кърлежи по плажа (всичко от личен опит), лудница и пияни туристи по бетонни плажове..... Хммммм, къде ли да отида?", пише читател. Друг обаче не е на същото мнение:

"Айде, айде... не ми се правете на много отворени. Знаем се българите какви сме - ще иде само и само да се каже, че е ходил в Гърция на море, иначе как ще се свива там и ще пести няма да е истина!!!"...

Не липсват и българи, които посочват предимствата на нашето Черноморие и по-конкретно на места като Несебър, Созопол и Ахтопол, за който читател казва: "Прекрасен е! В комбинация с близката Странджа... Вълшебни места!".

"Ще се натоваря с два-три стека двулитрова бира, мастика, русенско варено, консерви копърка и отивам на Палма де Майорка, както го правят БГ селяндурите в Гърция", не скрива иронията си друг наш читател.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"
В Пловдив водят тримата, измамили жени с над 30 000 лева
Пловдив почернява от полиция
Вход свободен в Музея на авиацията за Деня на храбростта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).