Огромен интерес към пролетните изложби в Панаира

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:57 / 30.03.2012
1923
Над 5000 души разгледаха пролетните изложби в Международен панаир Пловдив само през първите два дни - 28 и 29 март 2012 г. Броят на посетителите е колкото през същия период на миналата година, когато беше отбелязан рекорд от над 27 000 гости общо през цялото време на проявите.

В момента в панаира може да се видят експозициите на "Природа, Лов, Риболов", "Цветна пролет", Изложбата на общините, Първия Европейски панаир на социални предприятия и кооперации за хора с увреждания, Италианския фестивал на красотата и прическата. 

Изложенията са ориентирани към дома, семейството, свободното време и модата. Посетителите могат да се забавляват с много атракции като езда, демонстрации на ловни соколи и стрелба с лък, стрелба с въздушно оръжие, виртуално стрелбище, шоу спектакли на известни български и италиански фризьори, модни ревюта на нови колекции облекла, конкурси за прическа и грим. 

На 31 март стартират киноложки изложби. Екстериорната киноложка изложба с връчване на титла C.A.C.I.B. (сертификат за кандидат за международен шампион по красота) се организира от Българския републикански киноложки съюз. Наред с международния конкурс, в програмата са включени и националните състезания за овчарско куче и лудогорско гонче за титлите C.A.C. 

Проявата дава възможност на посетителите да получат сертификат за породност на своите домашни любимци и да ги обучат в прескачане на препятствия с помощта на треньор по време на демонстрациите по аджилити. Те ще започнат в събота от 11.30 ч, веднага след официалното откриване на изложението.

Същия ден в 11 часа ще бъдат наградени победителите в конкурса за детска рисунка "Цветовете в пролетта". В него се състезават над 800 творби от цялата страна. Те са експонирани в палата 4, където са щандовете на изложбата за градинарство "Цветна пролет".

Посетителите на "Природа, Лов, Риболов" имат шанс да спечелят някоя от наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив. Те са: комплект порцеланови чаши с мотиви на ловна тематика, бинокъл с 8-кратно увеличение и ловен нож. Печелившите талони ще бъдат изтеглени на 1 април, неделя, от 15.30 часа в палата 3. Пролетните изложби са отворени за посетители от 9 до 18 ч, а в неделя - до 16 часа.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и ...
Издадена е заповед да се проверят всички камери, които са засекли...
Нови случаи на коклюш в Пловдив
Заведение в "Капана" хванато в крачка
Кметът: Поклон пред творците на Пловдив!
Богослов: Напълно логично е митрополит Николай да бъде номиниран ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).