Общината продава на търг бунгала в Ахтопол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 21.06.2010
29127
Десет бунгала, заедно със столова, лятна баня, тоалетна и два навеса, намиращи се в Ахтопол, които са собственост на общината, ще бъдат продадени на публичен търг с явно наддаване, ако Общинският съвет одобри подготвеното от заместник-кмета по общинска собственост Петко Атанасов решение на сесията си в четвъртък, научи Plovdiv24.bg.

Бунгалата се намират в местността "Коросията" западно от Ахтопол, на пътя за Царево. Става въпрос за сглобяеми постройки, разположени върху реституирана земя, собствениците на която желаят да се прекратят наемните отношения с общината. Тъй като евентуален демонтаж и последващ монтаж на друго място би струвал прекалено скъпо и то без да се гарантира запазване целостта на конструкциите, общината е решила да ги продаде, още повече, че от миналата година базата не се използва поради превес на разходите над евентуалните приходи.

Бунгалата са с площ от 31 и 34 кв. м, само едно е 56 квадрата. Общата застроена площ на всички постройки е 676,5 кв. м. Началната стойност на търга е 18 700 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Българската общност в Мадрид иска директни полети до Пловдив
Млада психоложка се завърна от САЩ, за да възроди емблематично мя...
Сигнал: Разбит път заради поредния строеж в Пловдив
Десетки излязоха на протест на Главната на Пловдив, искат затвор ...
Сигнал: Препятствие пред мол "Пловдив"!
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).