Образователната програма на НАП спечели приз за публичен проект

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:24 / 31.05.2017
1505
Образователната програма на НАП "Влез в час с данъците" взе голямата награда в категория "PR проект в публичния сектор" на конкурса "PR Приз 2017", организиран от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Победителите в най-дългогодишния конкурс в сферата на връзки с обществеността бяха обявени на тържествена церемония на 18 май, която се проведе в Софийската градска художествена галерия.

Това не е първото отличие на БДВО за "Влез в час с данъците". През 2015 г. образователният проект на НАП стана носител на първата специална награда, която се връчва от Комисията по професионална етика към дружеството. Целта на наградата е да насърчи PR-специалистите в своята работа да прилагат, да следват и да се уповават на Етичния кодекс на експертите по връзки с обществеността. 

НАП провежда образователния си проект за трета поредна година. В рамките на последното му издание са изнесени над 700 учебни часа, посветени на данъци и осигуровки в средните училища в цялата страна. "Влез в час с данъците" има за цел да повиши данъчната и финансова грамотност на подрастващото поколение в България. НАП е пионер в дигиталното обучение сред младите със системата си за онлайн обучение, която беше въведена през миналата година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...
Репортерка на bTV излезе да пазарува за Великден в Пловдив, показ...
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Ето на това се казва нахалство
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).