Областният управител Тодор Петков и репортери си смениха ролите на последната пресконференция

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:46 / 23.12.2008
1431
Областният управител Тодор Петков и репортери от пловдивските медии смениха ролите си на последната за 2008 година пресконференция. "Бих искал аз да ви попитам какво смятате, че трябва да се направи за Пловдив и региона", обърна се към журналистите Тодор Петков. Летище и добра инфраструктура, посочиха приоритетите си представителите на пловдивските медии.

"Към края на следващата година летище "Пловдив" ще има нова визия, нов терминал, който ще даде възможност за бързо и съвременно обслужване на пътниците", заяви областният управител. Той напомни, че с решение на Министерски съвет в края на тази година бяха отпуснати 5 млн. лв. за модернизация и реконструкция на летището. За следващата година в републиканския бюджет са заложени 10 млн.лв. 6 млн.лв. са ангажимент на дружеството като инвестиция.
Тодор Петков посочи, че в тази линия правителството работи комплексно, а не на парче - неслучайно първия етап на проектиране на удвояването на Асеновградско шосе, което е връзка към летището, вече е завършен. През следващата година това е един от обектите, чието изграждане трябва да започне. Модернизацията на пътната инфраструктура в този район включва още изграждане на безконфликтни връзки на Асеновградско шосе с Крумово, Долни Воден и Куклен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Прокуратурата се самосезира след отровените кучета в Пловдив
Крайният резултат от изборите в Пловдив е ясен
Вижте резултатите при 99.63% обработени протоколи в Пловдив облас...
Осъдиха 21-годишен младеж, фучал със 127 км/ч в Пловдив и заснел ...
ГЕРБ-СДС запазва лидерството в Пловдив, изненада в първата петица...
Сигнал от "Тракия": Ще плъзнат болести, ако не започне масово пръ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).