"Обичайните заподозрени" без пари на Античния

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
06:00 / 29.09.2020
2288
Днес от 19.30 часа на Античния театър в Пловдив ще се състои официалното откриване на фестивала "Пловдив чете“. Както всяка година, церемонията включва тържественото връчване на две престижни награди: Орфеев венец – за високи постижения в съвременната поезия и Златна четка – за най-добро художествено оформление на книга.

В празничната програма ще участват Фолклорен танцов ансамбъл "Дилянка“ с главен художествен ръководител Мария Кьосева, Хор "Детска китка" при ОДК с главен художествен ръководител проф. Златина Делирадева и диригенти на хора проф. Златина Делирадева и Яна Делирадева, в клавирен съпровод на Соня Запрянова.

След официалната част, за пловдивчани и гости на града започва концерт на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени“: Иван Лечев - китара, Мирослав Иванов - китара, Веселин Веселинов - Еко - бас китара и Стоян Янкулов - Стунджи - ударни инструменти.

Входът е свободен. Фестивалът се организира за осемнадесети път с подкрепата на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Това е листата на БСП в Пловдив, която ще атакува новия парламент...
Адско задръстване на Околовръстното на Пловдив, шофьорите изнерве...
От Дионисий до Орфей - наслада за сетивата и душата, само в преда...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Започва последният етап на най-новата улица в Пловдив
Забавен надпис на автомобил с пловдивска регистрация предизвика ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).