"Нова Зора" разкри истината за "Атака"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:11 / 20.01.2009
4271
Обединението на социалната идея с енергията на патриотизма е единственото спасение според лидерите на партия "Нова зора", които дадоха пресконференция днес. Да разконспирират истинската същност на Волен Сидеров и "Атака" се оказа същинската им цел. Според председателя Минчо Минчев, който е авторът на 12-те принципа на коалиция "Атака", в която е влизала и "Нова зора", Сидеров е бивш седесар, останал си е дясно мислещ, а реториката му цели  да заблуди левите бедни и унизени хора.  Предполага се, че  Сидеров изпълнява задача на десните партии  да отцепи гласове от левите партии, та да управлява после с Бойко Борисов, Иван Костов и СДС, защото ако партията столетница останела силна, нямало как да спечелят достатъчно гласове. Недоволните от "червеното управление" и патриотите всъщност били автентичният електорат на "Нова зора", твърдят от партията.

Истинската същност на пловдивските лидери-атакисти пък разкри местният шеф на "Нова зора" Николай Иванов. Бивши седесари, после основатели на партията на Христо Бисеров "Екип" и оттам в "Атака" били и Тодор Христев, и Димитър Керин. Това било доказателство за топлата връзка между ДПС и "Атака", осведоми Иванов репортера на Plovdiv24.bg.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Ако сте в Пловдив заведете детето си на "Детски панаир на занаяти...
Георги Георгиев, ГЕРБ: Доходите на българите са изядени с 30% зар...
36 лева за килограм боровинки в Пловдив
Теодора напусна дома си в Пловдив, в момента никой не знае къде е...
Добри новини за Югоизточния обход на Пловдив
Геворг Харутюнян остава на топло


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).