Нещо чудесно ще се случи утре в Пловдив

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
12:32 / 30.11.2018
6529
Те са всеотдайни, неподправени и супер талантливи. Коко, Ани, Митко, Пепа, Марио и Миро са пловдивчаните, които ще докоснат сърцата ви с първата си фотографска изложба, озаглавена "Хората през обектива“. Един проект на People of Plovdiv, който за първи път ще представи най-емоционалните кадри от живота на прекрасния Пловдив!   

"People of Plovdiv" показва най-красивото лице на града ни. Селекцията на кадрите беше и все още е трудна. Накрая с мъка в сърцето подбрахме 60 фотографии. Все едно да имаш хиляди деца и да им казваш - "Ти няма да отидеш, ти също!“ - разказват създателите на проекта. 

"Специално за изложбата ще се разработи нов вкус шоколад от нашия партньор Венсан Гайо. Ще го запазим в тайна до самото представяне. Първото му презентиране ще е именно при нас. Ще подготвим и лимитирана бутикова серия на опаковката с вида на плаката на изложбата. Специални благодарности и на мол Plovdiv Plaza, които се свързаха с нас и след селектирането на 80 кадъра, ще брандират витрини на магазини с наши фотографии.“ - разкриват още авторите на изложбата. 

А това, което си пожелават сигурно ще ви учуди - "Пожелаваме си повече свободно време. Също, зад нас никога да няма гръб и да трябва да бъдем зависими от някого. Искаме да запазим идеята на проекта чиста, без да бъде спонсориран. И, разбира се, все по-голямо вдъхновение.“ 

Изложбата "Хората през обектива“ ще се проведе на 1 декември (събота) от 16:30 ч. в Пловдивския културен институт (ул. "Иван Перпелиев" 5). Заповядайте на едно вълнуващо събитие, от което ще си тръгнете вдъхновени и заредени с много настроение! Събитието се провежда с медийната подкрепа на Plovdiv24.bg.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).