Недоволен клиент на известна заложна къща е сътворил екшъна в Пловдив!

Автор: Васил Динев
Коментари (2)
13:50 / 30.05.2017
17922
Както Plovdiv24.bg вече ви информира, автор на злоумишлено обаждане бе задържан от пловдивската полиция. Арестуваният е заплашил служители на заложна къща "Щедрите" в центъра на Пловдив, на гърба на Джумая джамия, че буквално ще ги гръмне. Причината - човекът е бил недоволен от цената, която са му предложили за предмет, който той искал да заложи.

Официално от полицията:

Автор на злоумишлено обаждане е установен и задържан след предприети бързи оперативни действия на криминалисти от Четвърто РУ в Пловдив. Вчера към 17.50 часа на спешен телефон 112 позвънил мъж и заплашил, че ще постави взривно устройство в търговски обект в града. Незабавно към мястото били изпратени полицейски служители, които извършили щателен оглед на сградата и района.

След като сигналът не се потвърдил, стартирала и проверка за локализиране на номера и установяване на анонимния подател. В хода й бил засечен 42-годишен пловдивчанин, който е задържан за срок до 24 часа. Случаят е докладван на дежурен районен прокурор. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 326 от НК.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).