Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:44 / 13.06.2017
2723
След като превзеха зала "Арена Армеец" в София, този юни с подкрепата на Община Пловдив организаторите от Game Evolution ще пренесат емоциите и магията на видео игрите в Панаирна палата № 2.

"Пловдив е-Арена" ще се проведе на 17 и 18 юни и ще събере на едно място турнири по най-популярните игри сред геймърите - League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други. Общият награден фонд на фестивала възлиза на над 12,000 лева!

Освен състезания ще има много забавления, подготвени за посетителите - виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг отбор на BPro!

Всеки фен, който закупи своя билет предварително онлайн, ще има достъп до специална VIP зона, откъдето да се наслаждава на шоуто от голямата сцена.

Билетите са в продажба в сайта на ePay и на касите на Изипей. За геймърите от София има и бонус опция - на място в Play Hub: Next Level. По-подробна информация за събитието можете да откриете наhttp://gameevolve.com/


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).