Наградиха пловдивчаните, които направиха най-хубавата украса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:05 / 30.12.2008
2742
Наградите на пловдивчани, които не само участваха, но и спечелиха първите места в конкурса за най-хубава коледна и новогодишна украса, връчиха днес в общината. "Приятно ни изненада фактът, че пловдивчани се оказаха скромни. Оказа се, че много от снимките, които получихме като предложения за награди, дойдоха от хора, оценили това, което е направил съседът им. Надяваме се на повече самочувствие догодина", каза заместник-кметът Георги Шопов.

Картина и грамота за уникалното творение на своята тераса получи семейство Гроздеви, със същото бяха отличени победителят в категория "среден" ресторант "Класик" и най-високо оцененият голям обект  - хотел "Марица".

Специалната кметска награда - пластика и грамота, беше връчена на Атанас Папаризов. "Трябва да видите в какво е превърнал дома си, за да разберете защо именно той печели специалния приз. Благодаря му за активната гражданска позиция в утвърждаване на красивото", каза Славчо Атанасов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството че ...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).