Награди за участниците в пленера "Традиция, екология, творчество"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:49 / 21.04.2018
2291
Кметът на район "Западен" Димитър Колев се включи в награждаването на участниците в пленера "Традиция, екология, творчество". Събитието се организира за 18-та поредна година от СУ "Свети Свети Кирил и Методий" – Пловдив в партньорство с Министерство на образованието и науката, Регионален инспекторат на образованието и община Пловдив.

"Искрено се възхищавам от всички тези прекрасни творби и от талантливите деца, които са ги създали. Благодаря на участниците от цялата страна, които се представиха блестящо, желая Ви още много успехи в бъдеще“, обърна се към присъстващите кметът Димитър Колев, след което пристъпи към награждаването на отличените. Официалната церемония бе уважена и от главния експерт по изобразително изкуство към Министерството на образованието и науката Галя Георгиева, както и от председателя на Дружеството на пловдивските художници Снежана Фурнаджиева.

За разлика от предишни издания, през тази година събитието се проведе в четири дни, като така директорът на училището Таня Николова спази обещанието си пленерът да бъде разширен. В него взеха участие младежи от 9 градове в България, като самата инициатива беше разделена на два кръга: конкурс за рисунка с изпратени творби на деца от цяла България и самият пленер с по-големите творци. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).