Младежкият център на Пловдив - бижу, отличено от Европа

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
13:02 / 22.05.2018
4140
Младежкият център на Пловдив официално е носител на Знака за качество на Съвета на Европа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. На специална церемония край сградата на Гребната база днес отличието получиха зам.-кметът по спорт и младежка дейност Георги Титюков и целият екип на центъра.

"С много воля и много работа на много хора стигнахме до тук и имаме това уникално пловдивско бижу, сподели щастливият Титюков. Този знак за качество ни задължава да свършим още много работа".

Пловдивското отличие е 12-тото, което Съвета на Европа връчва като цяло и  второ за България. Центърът в града под тепетата е оценяван по 15 общи критерия и 44 подкритерия и резултатът е повече от отличен. Пловдивчани и гостите на града ще могат да видят това още от входа на Центъра, където наградата бе окачена веднага след церемонията. А екипът на ОП "Младежки център" поздрави всички гости със свое изпълнение - изненада, чуйте го.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).