Млад мъж загази сериозно след луд купон с много марихуана

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 05.10.2019
14189
Млад мъж от град Раковски остава без книжка за 2 години и ще трябва да заплати глоба в размер на 2000 лева, тъй като отишъл на купон, където негови другари употребявали марихуана. Той отказал да пуши от предложената му трева, a по-късно същатата вечер отказал и тест за употреба на наркотици, предложен му от екип на КАТ – от страх, че ще отчете положителен резултат. Това разказал младежът пред магистратите от районния съд, които обаче не проявили милост и ми наложили тежките санкции, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Шофьорът бил спипан преди няколко месеца по време на специализирана полицейска операция по контрол на движението в Раковски. По време на рутинна проверка, на униформените им направило впечатление, че очите на момчето, което било зад волана на лек автомобил БМВ, са зачервени и затова решили да му направят тест за дрога. Той отказал и се оправдал, че е бил в същата стая с пушачите. Полицаите му предложили кръвни изследвания, но отново казал “не", тъй като му ставало лошо когато давал кръв.

Ченгетата не се поколебали и веднага му написали акт с глоба от 2000 лева, взели му книжката за 2 години и резнали 12 контролни точки от талона му. Шофьорът останал недоволен и подал жалба в съда.

Пред магистратите обяснил, че не бил направил никакво нарушение на пътя и нямало причина да бъде спиран за проверка. Доводът му не минал пред Темида и районния съд само потвърдил наложената от униформените санкция. Съдебното решение подлежи на обжалване пред административния съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).