Мистър "Опасен чар" от Пловдив изнасял гаджета за бели робини

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
18:16 / 16.04.2013
10420
33-годишен пловдивчанин открил доходоносен начин да живее повече от добре на гърба на бившите си приятелки. Ангел Гюров пращал гаджетата си да работят като проститутки в Швейцария, закъдето те заминавали доброволно. Той бил арестуван миналия юни, след като в полицията в Пловдив получили оперативна информация, че мъж с малкото име Ангел изнася жива плът за Западна Европа. Обвинителният акт е внесен в съда, откъдето се очаква да насрочат дата на процеса срещу предприемчивия пловдивчанин.

Още през 2007 г. Гюров решил да пробва схемата с тогавашната си приятелка Ирина. Тя работела като продавачка в магазин за дрехи и доходите й били ниски. Той я уговорил, че ако замине да проституира в Швейцария, която била богата държава, ще печели добре. Обещал й, че ако тя му праща половината от печалбата, "ще й пази гърба и ще отстранява проблемите в работата й". 

Ирина заминала доброволно за Цюрих, но след няколко месеца била заловена и екстрадирана в България. Била й наложена забрана да влиза 2 години в Швейцария. През 2010 г. Ирина отново се върнала в Цюрих, където продължила да проституира и да праща половината от печалбата на Гюров. Докато тя била в Цюрих, Мистър "Опасен чар" си хванал още четири гаджета, които последователно до февруари 2011 г. изпращал при Ирина в Швейцария. Той давал указания на всяко момиче да не казва на останалите, че са били интимни приятели.

Когато през юни 2012 г. бил задържан, в дома му били открити и наркотици. Затова срещу Ангел Гюров има повдигнати две обвинения от районната прокуратура в Пловдив. По това за сводничество го грозят от 1 до 8 години затвор и глоба до 8000 лева.


Източник: в. "Монитор"

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Гръмотевици раздират небето над Пловдив, порой се излива над град...
Живеещите на тази улица в Пловдив пропищяха: Аман вече!
Първи кадри от мястото на инцидента между мотор и камион в Пловди...
Георги Георгиев и Деница Николова: Околовръстното на Пловдив е пр...
Христо Радков пред Plovdiv24.bg: Глобите на шофьорите от последни...
Сигнал: Голяма нередност на матурата по английски


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).