Министър коментира кокошкарската акция в Марково, даде потресаващ пример с нудисти!

Автор: Васил Динев
Коментари (8)
15:16 / 08.03.2019
16676
Забавлявам се с прикритието на колегите от НАП в Марково, те са преиграли, но всички способи за контрол ще бъдат използвани от приходната администрация. Това каза министърът на финансите Владислав Горанов пред журналисти във връзка със случая в село Марково, където данъчни са се преоблекли като любители на фолклора и са играли хоро, за да хванат самодеен състав, който не издава касови бележки.

Попитан дали ще оттеглят глобите, Горанов също зададе въпроса, ако има нарушение, с какъв мотив да го оттеглят. "Неиздаването на касова бележка си е административно нарушение, което се наказва с глоба. Принципът на маловажност тук не се прилага“, допълни още той. Министърът заяви, че миналото лято са качвани служители на приходната администрация на круизни кораби. "Имаше една забавна ситуация, в която навътре в морето се оказа, че това е нудистки круиз и колегите бяха изключително притеснени, но всички способи са допустими“, допълни още Горанов. На въпрос дали и служителите на НАП са се съблекли на круиза, Горанов отговори: "Не казаха“.

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).